Qui som?

Punt pla és un projecte que neix l’any 2017 fruit d’un treball de final de màster. És un portal de notícies que té com a objectiu reivindicar la cultura tradicional catalana i donar-la a conèixer amb més profunditat. A través de diferents notícies i reportatges la web pretén explicar quins són els actes i les celebracions que s’organitzen arreu de Catalunya. Per aconseguir-ho, es dona veu a totes aquelles persones i associacions que hi estan vinculades.

Punt pla, a la vegada, és el nom d’un pas de ball que avui dia s’utilitza en moltes danses populars. Poses un peu endavant, situes l’altre al costat i amb el primer dibuixes una mitja lluna per tornar a la posició inicial. Amb aquest nom Punt pla vol recordar el moviment, la base de tota expressió artística i cultural. Un moviment al qual se li han d’afegir altres elements, com la música, el vestuari o la dansa, per tal de representar les festes tradicionals.

Tothom que visiti aquesta web trobarà tres apartats: un que fa referència a la dansa, un altre a la música i un més a la imatgeria festiva. Es podria dir que la majoria de peces periodístiques tracten sobre aquestes temàtiques. A part, també hi ha un secció titulada “més notícies” que inclou totes aquelles informacions relacionades amb altres àmbits del patrimoni cultural.

Benvinguts a Punt pla, un portal per donar a conèixer els protagonistes de la cultura popular i les seves iniciatives.

Plantilla:

Editora i Directora: Meritxell Bayarri

Col·laboradors: Nerea Serra i Adrián Ortiz

Suport tècnic: Roger Vilà