Qui som?

Punt pla és un projecte que neix l’any 2017 fruit del treball final del Màster Universitari en Periodisme Avançat – Reporterisme de la Universitat Ramon Llull. És un portal de notícies que pretén explicar les últimes novetats sobre cultura popular, així com donar a conèixer els seus creadors (dansaires, músics, escultors de la festa…).

Punt pla també és el nom d’un pas de ball que avui dia s’utilitza en moltes danses populars. Poses un peu endavant, situes l’altre al costat i amb el primer dibuixes una mitja lluna per tornar a la posició inicial. Amb aquest nom es vol recordar el moviment, la base de tota expressió artística i cultural. Un moviment al qual se li han d’afegir altres elements, com la música, el vestuari o la dansa, per tal de representar les festes i tradicions amb les quals gaudim avui dia.

En aquest portal apostem pel periodisme de qualitat. És per aquest motiu que les persones que hi col·laboren han estat graduades en periodisme i, a més, se segueixen formant en aquest camp. Totes elles, a més, estan col·legiades al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Membres:

Editora: Meritxell Bayarri

Redactora: Nerea Serra 

Suport tècnic: Roger Vilà