PuntPla
portal d'articles sobre cultura tradicional i popular
Dansa

Dansa catalana en l’òpera ‘Dido i Enees’

Dansa catalana en l’òpera ‘Dido i Enees’
L'Esbart Egarenc de Terrassa va néixer el 1958. Imatge: Esbart Egarenc.

Us imagineu una òpera amb escenes de dansa catalana? Doncs això és el que farà l’Esbart Egarenc del Centre Social Catòlic de Terrassa els pròxims 27 i 28 d’abril. El Cos de Dansa interpretarà petites peces musicals dins l’òpera barroca Dido i Enees de Henry Purcell a l’Auditori Municipal de la localitat

L’actuació anirà a càrrec del Cor Montserrat i l’orquestra Joventuts Musicals de Terrassa i ha estat dirigida per Rosa M. Ribera i Carles Ortiz en la direcció escènica. Aquest últim, a més, va ser dansaire de l’Esbart Egarenc del Social.

Amb aquesta actuació és la segona vegada en un any que l’Esbart Egarenc participa en un projecte d’aquestes característiques, el Cos de Dansa ja va actuar en el Trencanous del Ballet Nacional de Catalunya a principis d’any. Ara l’esbart tornarà a coreografiar petits balls per adaptar-los a una producció tan ambiciosa com la de l’òpera barroca.

L’espectacle es representarà el divendres 27 d’abril a les 9 del vespre i el dissabte 28 a les 6 de la tarda. Les entrades valen 14 euros però es poden adquirir anticipadament per 12 a la Sala d’Exposicions dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa.

A continuació us deixem amb el cartell de l’obra:

Cartell de l’òpera ‘Dido i Enees’ que es representarà a Terrassa el pròxim 27 i 28 d’abril.