PuntPla
portal d'articles sobre cultura tradicional i popular
Més Notícies

Cancel·lat l’Escale à Sète amb la participació dels Sacaires de Tarragona

Cancel·lat l’Escale à Sète amb la participació dels Sacaires de Tarragona
Els Sacaires de Tarragona en una edició anterior del Festival | Foto: Facebook Sacaires de Tarragona

La passada setmana els Sacaires de Tarragona anunciaven amb il·lusió a les xarxes socials la seva participació en el festival francès Escale à Sète. Malauradament, l’esdeveniment, celebrat durant la Setmana Santa ha estat suspès a causa de la situació que estem vivint actualment.

El festival, que és biennal, estava previst celebrar-se de l’11 al 13 d’abril i té lloc a la població francesa de Séte. Aquest, té com a eix central el patrimoni del mar Mediterrani. Durant tres dies, els canals de la ciutat s’omplen de vaixells tradicionals i s’hi ofereix una gran varietat d’activitats culturals i gastronòmiques entorn les tradicions marítimes. També estava prevista la participació dels Xeremiers de Soller a més dels Sacaires de Tarragona, que és la tercera vegada consecutiva que hi participen.

Malauradament, s’ha anunciat que el festival ha estat cancel·lat per evitar el contagi del Coronavirus. De la mateixa manera, a Catalunya també s’han cancel·lat tots els esdeveniments relacionats amb la cultura popular, així com la resta d’activitats de l’agenda cultural.